Du har ingen varer i handlevognen

Du har ingen varer å sammenligne.

Vil du friske opp ditt interiør? Hva lyser vel bedre opp ditt interiør enn en ny lampe? Men husk at det er vel så viktig å møblere med lys og lamper som med møbler. Når vi planlegger vårt interiør bruker vi ofte mye tid på valg av møbler, mens valg av lamper og belysning derimot ofte blir gjort fordi vi synes lampen ser fin ut. Kanskje den passer i farge til det interiør vi har valgt. Skal den være til pynt er det greit. Men om den skal oppfylle et lysbehov i ditt interiør må du være mer bevisst. Men husk at med riktig belysning kan du lære noen visuelle knep som kan gi ethvert interiør en ansiktsløftning! Du kan fremheve gullkornene i ditt interiør og skjule den nedsittede sofaen. Du kan forsterke interiør karakter og skape riktig stemning med riktig belysning. Lysvalget ditt bør være dels romavhengig, og dels avhengig av interiør og stil.

Har du et fargesterkt interiør kan du gjerne ha varmt lys. Har du et mer hi- tech interiør vil lys som reflekteres fra hvite flater, glass og børstet stål virke skittent om det er gulaktig. Da bør du nok velge halogenlys. Dette gir deg hvitere lys enn glødelamper og passer derfor bedre til et moderne interiør. (i tillegg gjengir det farger renere enn glødelamper, spesielt blåfarger. Dette kan være en fordel om du har mye blått i ditt interiør.)

Husk at når du skal innrede ditt interiør med belysning er det alltid viktigere med lyskvalitet enn lyskvantitet. Paul Henningsen sa det slik at "Godt lys er nok lys.der du trenger det." Og 'der du trenger det' er viktig å tenke på. Det er overgangene mellom lys og skygge som gir de mest spennende effektene i et interiør. Feil belysningsvalg kan gjøre interiøret ubehagelig å oppholde seg i. Velger du riktig lys til ditt interiør kan vi skape skiftende stemninger og god atmosfære.

Uansett hva slags smak som preger ditt interiør, vi skal finne en lampe som komplimenterer eller skiller seg ut. Alt etter som hva ditt interiør trenger. Riktig belysning kan bringe frem det beste i ditt interiør. Kontakt en belysningsekspert når du skal gjøre om på ditt interiør. Designbelysning.no er en slik ekspert. Definer ditt interiørproblem- det finnes alltid en løsning! Du kan lese mer om vårt firma på nettsiden. Kontakt oss gjerne i dag om du har spørsmål om belysning, eller bestill direkte fra vår nettbutikk.

Velkommen til Designbelysning.no!