Du har ingen varer i handlevognen

Du har ingen varer å sammenligne.

Kartell Bloom Taklampe

Kartell Bloom Taklampe

Lagerstatus: Kun 1 stk igjen på lager

Varenummer: 09250

Produktnavn Stykkpris Antall

Kartell Bloom Taklampe Hvit

Vanlig pris: kr 5 960,00

Special Price kr 4 768,00

En lampe så dyrebar som Murano glass, så respektløs som en rocke-opera: Bloom blomstrer bokstavelig talt i en glitrende og overdådig krystall kaskade.

Beskrivelse

Detaljer

En lampe så dyrebar som Murano glass, så respektløs som en rocke-opera: Bloom blomstrer bokstavelig talt i en glitrende og overdådig krystallkaskade. Lampen har et rørformet polykarbonat rammeverk som er helt dekket av små gjennomsiktige polykarbonat doble corolla blomster. Resultatet er en industrielt produsert lampe, men med former og den stilmessige kompleksiten av et unikt håndlagd verk.

En rekke små lamper som er plassert innenfor skjelettet stråler lys gjennom kronbladene for så å reflektere lyset på overflatene og multipliseres i tusen refleksjoner. Bloom er en ny måte å tolke en tradisjonell lampe med en spesiell ekstra touch. Et kunstverk som kan møblere og fylle et rom helt av seg selv - og skape en atmosfære av "skinnende prakt".

Vi anbefaler å anvende LED pærer til denne lampen slik at du slipper å bytte pærer ofte. Noen av blomstene må fjernes for å skifte pære, derfor er det gunstig med en pære med lang levetid. 


Designet av Ferruccio Laviani


Trenger du lyspærer?

Tagger

Produkttagger

Andre merket produktet med disse taggene:

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Kundeomtaler

Reviews

Har du spørsmål om dette produktet?

Personal Info

Melding

* Påkrevet felt

Relaterte produkter