Du har ingen varer i handlevognen

Du har ingen varer å sammenligne.

Astro Lighting

Astro LightingAstro Lighting ble stiftet i 1997, og har raskt vokst til å bli en av Storbritannias fremste designere og produsenter av moderne belysning. Selskapet har vokst med gjennomsnittlig 20% fra år til år. Med distributører i 34 land rundt om i verden utgjør eksportsalget nå nesten halvparten av alle salg, som beviser at de aller beste UK-designede produktene kan virkelig lykkes like godt i utlandet så vel som i England.

For å imøtekomme den voksende virksomheten har Astro investert tungt de siste årene. I 2008 flyttet Astro til sitt 3200 kvm nye hovedkvarter i Harlow, innlemmet med "state-of-the-art" utstyr - inkludert CNC rapid prototyping. Grunnleggerene, John og James, mener bestemt at hvis du har et sterkt team som er glad i hva de gjør så vil alt annet vil falle på plass. Det må være noe sant i dette, ettersom service nivået hos Astro er blant de høyeste i bransjen.

Med et rykte for nyskapende design, høy kvalitet og pålitelig ytelse, lager Astro lamper for innendørs- og utendørsbruk, men spesialiserer seg i baderomsbelysning som er utviklet for å overholde strenge IP44 krav.

Nyeste
Bruk stigende rekkefølge

Rutenett Liste

50 per side

Vare 1 til 50 av totalt 213

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nyeste
Bruk stigende rekkefølge

Rutenett Liste

50 per side

Vare 1 til 50 av totalt 213

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5