Du har ingen varer i handlevognen

Du har ingen varer å sammenligne.

  • Kjøpsvilkår
  • Hvordan handle?
  • Betaling
  • Frakt og levering
  • Hva tilbyr vi
  • Angrerett og retur
  • Om oss

 

 

Angrerett / Avbestilling

 

Er du ikke fornøyd med varen?


Noen ganger er det dessverre slik at produktene man bestiller ikke alltid samsvarer med det man forventer, spesielt med nettsalg. Derfor har vi utvidet angreretten fra å gjelde i 14 dager til å gjelde i hele 90 dager fra avtalen er inngått, slik at du som kjøper kan føle deg sikker på om produktet passer for deg eller ikke.

 

Dersom du ønsker å benytte deg av din angrerett, betaler vi fraktkostnadene for å sende varen i retur. Bare husk å bruke returlappen vi har sendt deg, vi refunderer ikke andre fraktkostander dersom du har lagt ut etc. Bare husk at produktet må være i original stand og med all original-emballasje ved retur. Vi har lagt med et angrerett-skjema i esken som du utfyller og returnerer til oss sammen med produktene du ikke ønsker. Varer kan også leveres hos oss etter avtale. Du kan enten bytte til andre produkter eller få pengene for produktene tilbake.

 

Angrerett kan også benyttes ved å avbestille ordre helt eller delvis før varene er sendt fra oss.

 

Du behøver ikke å informere oss om hvorfor du returnerer en vare, men vi setter pris på om du beskriver hvorfor, spesielt om dette kan hjelpe oss til å bli bedre. Dersom du har betalt for varen(e) på andre måter enn med Visa/Mastercard trenger vi ditt kontonummer.

 

Dersom angreretten omfatter ordren i sin helhet, tilbakeføres den totale ordresummen. Tilgodehavende vil overføres tilbake til kredittkortet som ble benyttet ved kjøp, alternativt overført til det oppgitte kontonummer, senest en uke etter at lampene er mottatt hos oss.

 

Dersom du ønsker å avbestille en ordre som ennå ikke er sendt fra oss, kan du ringe oss eller sende en e-post hvor du spesifiserer om det gjelder din ordre i sin helhet eller hvilke varer du ønsker slettet fra bestillingen. Det påløper selvsagt ingen kostnader dersom avbestilling skjer før varen(e) er sendt fra oss.

 

Vi gjør også oppmerksom på at oppgitte mål kan avvike +/- 1 cm. Design Belysning tar forbehold om feil på sidene og for hendelser som skyldes transportør, leverandør eller annet som ligger utenfor vår kontroll. Det tas også forbehold om skrivefeil og endringer i produktbeskrivelsen. Dersom dette gjør at produktet ikke kan leveres, eller at produktet ikke ønskes levert, vil vi etter avtale sørge for at du kan annullere kjøpet uten kostnader i forbindelse med retur. Vårt ansvar begrenser seg til å heve kjøpet.Kontakt oss gjerne om du har forslag til forbedring!

 

 

Garanti og Reklamasjon

 

- Produktet fungerer ikke, hva skal jeg gjøre?
Fortvil ikke, ta kontakt med oss så hjelper vi deg så godt vi kan!

 

Det gis full reklamasjonsrett etter forbrukerkjøpsloven for alle produkter vi selger. Det er minimum to års reklamasjonsrett på alle varer. For produkter som er ment å vare lenger er reklamasjonsfristen fem år.

 

 

Transportskade

 

Siden oppstarten i 2002, har vi sendt ut mangfoldige forsendelser med sårbart gods. Vi har gode rutiner på å pakke forsendelsen på en forsvarlig måte, og har derfor minimalt med skader. Design Belysning garanterer at varer sendt fra oss ikke har noen tegn til skade.

 

Kjøper har selv ansvar for å sjekke varen ved ankomst. Hvis varen er skadet er kjøper pliktig til å melde dette til Posten så raskt som mulig. Har du vært så uheldig å motta ett knust eller ødelagt produkt? Da er vi nødt til å følge Postens regler og rutiner for skadede sendinger:


1. Det første du må gjøre er å ta med produktet og emballasje tilbake dit du hentet ut ordren og fylle ut en skademelding.
2. Etter du har gjort dette kontakter du oss så sender vi deg et nytt produkt
kostnadsfritt, som vi pakker ekstra godt!

 

Blir varen levert med PostNord Logistics kan dere ta kontakt med sjåføren eller med oss.

 

 

Adresser for retur

 

Pakker:

Finner du ikke returseddelen vi har sendt deg sammen med varen? Ta kontakt med oss så sender vi en ny.
 

Brev:

Design Belysning AS

Skippergata 23

0154 OSLO

 

Tlf: 22 47 50 00

 

E-post: post@designbelysning.no