Du har ingen varer i handlevognen

Du har ingen varer å sammenligne.

System LED

System LED


 System LED er vårt toppklasse system for store, slitesterke og varige dekorasjoner. Livstiden er så mye som 50 000 timer, og det gir et svært kraftig lys. Sortimentet omfatter store produkter i forskjellige farger, noe som gjør System LED løsningen for alle som ønsker å bli lagt merke til. Det er fortsatt like brukervennlig som alle våre andre produkter.

Det fine med systemet er at du kan mikse og matche som du vil med ulike produkter. Du kan også belyse store områder på bare et strømuttak og uten å måtte bruke flere stikkontakter. Produktene er enkle å montere og skrus i hverandre. Om en kopling ikke er i bruk er den beskyttet av en hette som sørger for at vann ikke trenger inn.

Det viktigste du må huske på om du kjøper single produkter er at strømkabelen ikke medfølger og må kjøpes i tillegg. Det kan også lønne seg å kjøpe en T-kobling eller en Ringkobling om du ønsker å fordele lysslyngene eller nettene i forskjellige retninger. Vi kan også anbefale deg å kjøpe et sett med Kroker for lettere å kunne feste de til f.eks. takrennen og eventuelt en Forlengelseskabel om det er behov for det.

Gå inn på vår blogg for å lese mer om hvordan du kan bruke det til  f.eks. å belyse et grantre eller en fasade!

Nyeste
Bruk synkende rekkefølge

Rutenett Liste

51 per side

21 vare(r)

Nyeste
Bruk synkende rekkefølge

Rutenett Liste

51 per side

21 vare(r)