Du har ingen varer i handlevognen

Du har ingen varer å sammenligne.

  • Kjøpsvilkår
  • Hvordan handle?
  • Betaling
  • Frakt og levering
  • Hva tilbyr vi
  • Angrerett og retur
  • Om oss

 

 

Generell garanti

 

Dersom ikke annet er skriftlig avtalt, gjelder de generelle kjøps- og leveringsbetingelser.

 

 

Priser

 

Alle bestillinger og avtaler, bekreftede og ubekreftede, effektueres etter de på leveringsdagen gjeldende priser. Alle våre priser er oppgitt i norske kroner og er inklusiv mva og miljøgebyr dersom ikke annet er oppgitt, men eksklusiv frakt og betalingskostnader (for eksempel oppkravs-gebyr). Det er ingen skjulte kostnader hos designbelysning.no, og du får full oversikt over alle kostnader før du bestiller. For bedrifter og installatører som har egne rabatt-avtaler, ber vi om at bestilling sendes per e-post. Vi tar forbehold om trykkfeil på priser på nettsiden vår og kan i slike tilfeller korrigere ordren til faktisk utsalgspris. Ved eventuelle feil vil alltid kunden få beskjed.

 

 

Personvern og sikkerhet

 

Når du handler på designbelysning.no blir du bli bedt om å opplyse om navn, adresse, tlf. osv. for at du skal kunne gjennomføre handelen. Vi garanterer at denne informasjonen IKKE vil bli gitt til noen andre. Informasjon som kredittkort info, personnummer eller annen sensitiv informasjon vil ikke være tilgjengelig eller lagret hos designbelysning.no. Nettsiden vår benytter informasjonskapsler, såkalt cookies, og vi behandler alle persondata ifølge lov om Personopplysninger.

 

Force Majeure

 

Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for Design Belysning å oppfylle sine forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure, opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer.

 

Som Force Majeure regnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet.