Du har ingen varer i handlevognen

Du har ingen varer å sammenligne.

KartellHelt fra starten av har Kartell vært kjent for sin industrielle stil med designartikler i resirkulerbart plastmateriale av høyeste kvalitet. Kartells produkter uttrykker språket og atmosfæren til perioden de ble skapt, samtidig som er de tidsriktige. De innlemmer mange andre verdier og budskap, og dette er grunnen til at de har blitt en viktig del av manges hjem. Produktene er skapt av et team designere av internasjonal berømmelse og er 100% «Made in Italy». Utviklingen, bedriftens strategier og oppmerksomheten selskapet har gitt til teknologi og utforming er godt synlig når man ser produktene Kartell har designet.

Kolleksjonen til Kartell er multi-funksjonell og har bred appell, deres produkter er enkle å bruke og vakker å beskue. Farge, ironi, klarhet, unike former og et spill for sansene kommer sammen for å lage unike produkter: umiddelbart gjenkjennelig verden over for de følelser de genererer, deres holdbarhet og ubestridte kvalitet. I dag er produktene distribuert i hele 96 land over hele verden i 120 av Kartell's flaggskip, og mer enn 4000 utsalgssteder.

Kartell's image og 65 årige historie er beskrevet gjennom selskapets produkter som har fått prestisjetunge internasjonale priser i løpet av de 65 årene selskapet har vært i næringslivet, inkludert 9 "Compasso d' oro". Fortid, nåtid og fremtid møtes for å beskrive verdien av et varemerke som representerer design og innovasjon. Vi har skrevet litt mer om Kartells historie og visjon på bloggen vår, ta gjerne turen innom!

Nyeste
Bruk synkende rekkefølge

Rutenett Liste

51 per side

14 vare(r)

 • Kartell Toobe Bordlampe

  Kartell Toobe Bordlampe

  kr 2180

  kr 1,526

 • Kartell FLY Taklampe

  Kartell FLY Taklampe

  kr 2,060

 • Kartell Bloom S2 Taklampe

  Kartell Bloom S2 Taklampe

  kr 2570

  kr 1,799

 • Kartell Easy Metallisert Pendel

  Kartell Easy Metallisert Pendel

  kr 1310

  kr 917

 • Kartell Cindy Bordlampe

  Kartell Cindy Bordlampe

  kr 1930

  kr 1,351

 • Kartell Take Bordlampe

  Kartell Take Bordlampe

  kr 830

  kr 581

 • Kartell FLY Metallic

  Kartell FLY Metallic

  kr 3,930

 • Kartell Taj Mini LED Bordlampe

  Kartell Taj Mini LED Bordlampe

  kr 1830

  kr 1,281

 • Kartell FLY Metallic Copper B-Vare

  Kartell FLY Metallic Copper B-Vare

  kr 3930

  kr 2,358

Nyeste
Bruk synkende rekkefølge

Rutenett Liste

51 per side

14 vare(r)