Du har ingen varer i handlevognen

Du har ingen varer å sammenligne.

VITA Conia Medium Lampeskjerm Hvit

VITA Conia Medium Lampeskjerm Hvit

Lagerstatus: PÅ LAGER

Varenummer: (2017)

Produktnavn Stykkpris Antall

VITA Conia Medium Lampeskjerm Hvit
kr 749,00

Lekker lampeskjerm med kongledesign fra Vita! Conia er lekker lampeskjerm fra Vita som finner sin inspirasjonskilde i den delikate formen til furukonglen. 

Ikke glem å kjøpe et lampeoppheng! Denne lampeskjermen selges uten lampeoppheng da den er designet for å kunne brukes som tak-, bord- og gulvlampe. Alt av tilleggsutstyr finner du under "relaterte produkter" lenger ned på siden. 

Beskrivelse

DetaljerLekker lampeskjerm med kongledesign fra Vita!


Conia Medium er lekker lampeskjerm fra Vita som finner sin inspirasjonskilde i den delikate formen til furukonglen. Den komplimenterer Silvia-familien svært bra og dens innbydende, stemningsskapende lys er blende-fritt. Lampeskjermen måler 40 cm i diameter og har en høyde på 50 cm. Den gjør seg perfekt over et bord, i en gang, soverommet eller ethvert sted der du ikke ønsker å bli blendet av en lyspære. Kommer i fargene hvit, kobber og børstet messing.

Lampeskjermen kommer i en elegant, ultra tynn gave eske og er laget av uknuselig polykarbonat og miljøvennlig polypropylen. Conia er designet for å bli enkelt montert hjemme på mindre enn 20 minutter! Kombiner lampeskjermen med en LED pære på max 26W med E27 sokkel og Conia vil snart lyse opp hjemmet ditt!


Ikke glem å kjøpe et lampeoppheng!

Denne lampeskjermen selges uten lampeoppheng da den er designet for å kunne brukes som tak-, bord- og gulvlampe. Alt av tilleggsutstyr finner du under relaterte produkter lenger ned på siden. Om du ønsker å kombinere flere lamper på samme uttak, sjekk ut VITA Cannonball Cluster 2 og VITA Cannonball Cluster 3. Komplimenter gjerne lampen med en VITA Spinner for å gi den en ekstra dimensjon!


Trenger du lyspærer?

Tagger

Produkttagger

  • Ingen tagger er foreløpig registrert på dette produktet

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Kundeomtaler

Reviews

Har du spørsmål om dette produktet?

Personal Info

Melding

* Påkrevet felt

Relaterte produkter