Du har ingen varer i handlevognen

Du har ingen varer å sammenligne.

VITA Eos XL Fjær Hvit Lampeskjerm

VITA Eos XL Fjær Hvit Lampeskjerm

Leveringstid: 7-14 dager

Varenummer: (2012)

Produktnavn Stykkpris Antall

VITA Eos XL Fjær Hvit Lampeskjerm
kr 3 499,00

Den vakre ovale formen måler 75 cm i diameter og 45 cm i høyden, noe som gjør Eos XL perfekt for større områder. Lampeskjermen er laget av ekte fuglefjær, hvor hver fjær er nøye plassert på en papirkjerne for hånd.

Ikke glem å kjøpe et lampeoppheng! Denne lampeskjermen selges uten lampeoppheng, Alt av tilleggsutstyr finner du under "relaterte produkter" lenger ned på siden.

Beskrivelse

Detaljer


Eos bærer alle de viktige Vita verdiene. Den vakre ovale formen måler 75 cm i diameter og 45 cm i høyden, noe som gjør Eos XL perfekt for store områder. Lampeskjermen er laget av ekte fuglefjær, ca 6000 fjær av gjess, hvor hver fjær er nøye plassert på en papirkjerne for hånd. Alle fjær som benyttes er et biprodukt fra næringsmiddelindustrien. Lampeskjermen utstråler en myk og koselig glød og siden pæren er skjermet er lampeskjermen perfekt til å henge over et bord, i en gang eller der du ikke ønsker å bli blendet av en lyspære! 

Rutinemessig rengjøring gjøres enkelt med en hårføner. Lampeskjermen kommer i en elegant og vakker gaveeske. Kombiner lampeskjermen med en LED pære på maks 15W og E27 sokkel og Eos vil snart lyse opp hjemmet ditt! Bruk ikke spare- eller glødepærer til Eos lampene, da varmen i disse ikke er en bra kombinasjon med limet i lampen og vil gjøre de blir sprø og brune innvendig og tilslutt revne.

Ikke glem å kjøpe et lampeoppheng!
Denne lampeskjermen selges uten lampeoppheng, Alt av tilleggsutstyr finner du under "relaterte produkter" lenger ned på siden.Trenger du lyspærer?

Tagger

Produkttagger

  • Ingen tagger er foreløpig registrert på dette produktet

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Kundeomtaler

Reviews

Har du spørsmål om dette produktet?

Personal Info

Melding

* Påkrevet felt

Relaterte produkter