Du har ingen varer i handlevognen

Du har ingen varer å sammenligne.

VITA Silvia Mini Lampeskjerm Hvit

VITA Silvia Mini Lampeskjerm Hvit

Lagerstatus: PÅ LAGER

Varenummer: (2009)

Produktnavn Stykkpris Antall

VITA Silvia Mini Lampeskjerm Hvit
kr 449,00

Den populære Silvia har nå fått en lillesøster – Silvia Mini. Størrelsen gjør den perfekt for kreative ordninger – heng f. eks noen av dem i varierende høyder i stuehjørnet eller heng en rad over kjøkken- eller spisebordet.


Ikke glem å kjøpe et lampeoppheng! Denne lampeskjermen selges uten lampeoppheng da den er designet for å kunne brukes som tak-, bord- og gulvlampe. Alt av tilleggsutstyr finner du under "relaterte produkter" lenger ned på siden.

Beskrivelse

DetaljerDen bestselgende lampeskjermen til Vita gjennom tidene - nå i mindre variant!

Den populære Silvia har nå fått en lillesøster – Silvia Mini. Størrelsen, 34 cm i diameter og 27 cm i høyde, gjør den perfekt for kreative ordninger – heng f. eks noen av dem i varierende høyder i stuehjørnet eller heng en rad over kjøkken- eller spisebordet. Lampeskjermen deler alle de gode genene av sin større søster. Liker du den klassiske hvite, den moderne kobber, den kjølige stål, eller den varme børstet messing? VITA Silvia vil uansett alltid lyse opp ditt hjem.

Lampeskjermen kommer i en elegant, ultra tynn gave eske og er laget av uknuselig polykarbonat og miljøvennlig polypropylen. Silvia er designet for å bli enkelt montert hjemme på mindre enn 15 minutter! Kombiner lampeskjermen med en LED pære på max 15W med E27 sokkel og Silvia Mini vil snart lyse opp hjemmet ditt!


Ikke glem å kjøpe et lampeoppheng!

Denne lampeskjermen selges uten lampeoppheng da den er designet for å kunne brukes som tak-, bord- og gulvlampe. Alt av tilleggsutstyr finner du under relaterte produkter lenger ned på siden. Om du ønsker å kombinere flere lamper på samme uttak, sjekk ut VITA Cannonball Cluster 2 og VITA Cannonball Cluster 3. Komplimenter gjerne lampen med en VITA Spinner for å gi den en ekstra dimensjon!


Trenger du lyspærer?

Tagger

Produkttagger

  • Ingen tagger er foreløpig registrert på dette produktet

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Kundeomtaler

Reviews

Har du spørsmål om dette produktet?

Personal Info

Melding

* Påkrevet felt

Relaterte produkter